Vítejte ve světě nehtové modeláže a zdobení nehtů.Pro veškerou péči o Vaše nehty je tu pro vás několik možností, jak mít krásné, upravené a přitažlivé ruce každý den. Stačí si jen vybrat tu nejvhodnější pro Vás .....


Proč používat skleněný pilník

25.02.2013 12:32
4408

 

 

Rozdílů mezi kovovým pilníkem, papírovým pilníkem a skleněným pilníkem najdeme opravdu mnoho. Přesvědčte se, že skleněný pilník vám vydrží navěky!

Povrch kovového nebo papírového pilníku je příliš hrubý a nešetrný, což má za následek mimo jiné - nebo alespoň podporuje - třepení a lámání nehtů. Díky unikátní výrobní technologii je povrch skleněného pilníku jemně a rovnoměrně zdrsněn. To zajišťuje, že broušení je velice účinné a zároveň příjemné na dotek. Díky jemnosti brusné plochy skleněný pilník nehty vyhladí – tím účinně působí proti lámání a třepení nehtů.

Povrch kovového nebo papírového pilníku se časem otupí, protože brusná zrna jsou připevněna k podkladu a dojde k jejich vypadnutí, nebo proto, že materiál není dostatečně tvrdý. Povrch skleněného pilníku je vytvořen zcela novou technologií přímo „z těla“ (částice nejsou připevněny k jeho povrchu), a tak skleněný pilník nemůže být tupý a je odolný proti opotřebení. Skleněný pilník na nehty má téměř neomezenou životnost brusné plochy.

Povrch kovového nebo papírového pilníku je porézní, a tím se v něm mohou uchovávat bakterie, mikroby a plísně. Sklo splňuje maximální hygienické standardy. Žádné jiné pilníky se mu nemohou přiblížit. Skleněný pilník nekoroduje na mokru, dá se velmi snadno vyčistit a dezinfikovat běžnými čistícími prostředky. Můžeme ho po použití jednoduše umýt pod tekoucí vodou. Pokud je špinavější, lze použít i kartáček. Chcete-li pilník vyčistit od krému, můžete použít ředidlo nebo rozpouštědlo při dodržování všech základních bezpečnostních pokynů. Skleněné pilníky na nehty jsou ideálním nástrojem pro profesionály.

Skleněné pilníky na nehty Bohemia-hand finished jsou nejkvalitnějším produktem na českém i světovém trhu, který si můžete dopřát k péči o nehty! Vyrábějí se v několika variantách a provedeních - od klasických skleněných pilníků až po dárkové sady zdobené krystaly Swarovski.

Materiál, ze kterého je skleněný pilník vyroben ("Float" ploché sklo), neobsahuje žádné těžké kovy, jiné nežádoucí prvky nebo přísady, které by mohly být škodlivé pro lidský organismus.

Absolutní novinku představuje skleněná škrabka na paty, která díky svému povrchu šetrně odstraňuje zrohovatělou kůži a zabraňuje dalšímu zrohovatění.